Több napos távollét, nyaralás esetén mindannyian aggódunk otthonunk biztonságáért. Az épületek jelentős részét teszik ki üvegfelületek, melyek gyerekekre és felnőttekre egyaránt balesetveszélyesek lehetnek. Az ablakok betörésének számos oka lehet: egy nagy erejű vihar, egy rossz irányba rúgott labda, vagy ha illetéktelenek akarnak bejutni a házunkba, irodánkba, üzletünkbe. Személy- és vagyonvédelem esetében is érdemes elkövetni minden óvintézkedést annak érdekében, hogy önmagukat, szeretteiket, valamint értéktárgyaikat is biztonságban tudják. Erre nyújtanak lehetőséget biztonsági ablakfóliáink.
 

Mit kínálunk Önnek?

  • Biztonságosabb otthont, betörések elleni védelmet
  • Ablakok törési esélyeinek és az azzal járó balesetek mérséklését
  • Strapabíró, törésállóbb felületeket
  • Értékeinek biztosítását
  • Rongálásból eredő károk csökkentését
  • Optikailag tiszta, torzításmentes üvegfelületet

 

Az épületek legsérülékenyebb részei az üvegfelületek, az ablakok és ajtók, melyeket nem lehet nélkülözni. A kezeletlen felületek betörésének kockázata igen magas, biztonsági ablakfóliánk felszerelésével viszont ez jelentősen csökkenthető. Az egyszerű felszerelés után a vastag, minőségi poliészterfólia-alapanyagoknak köszönhetően az üveg törésállóbb lesz, így magasabb védelmet nyújt az erőszakos behatolások és balesetek ellen. A legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelően biztonsági fóliáink MSZ EN jelölést kaptak. Ennek értelmében az Európai Unió egységes EN rendszerének és szabványának, valamint a Magyar Szabványnak (MSZ) is megfelelnek. Termékeink a piacon elérhető legkiemelkedőbb alapanyagok felhasználásával, valamint a legkorszerűbb gyártási technológiával kerülnek előállításra. A kiemelkedő mechanikai ismérveknek köszönhetően a betörés esélyei alacsonyabbak lesznek, a szilánkmentes törés pedig biztosítva van. Víztiszta típusú fóliánk optikailag tiszták, illetve torzításmentesek, így láthatatlan védelmet jelentenek.

 

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. A minőség mellett technikai és kereskedelmi támogatásunknak, valamint marketingtevékenységünknek köszönhetően a LLumar a fóliák piacvezető márkája. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar fóliákat a Glass Fóliától!

 

Küldje el fóliázni kívánt ablakfelületeinek képeit!

Tovább az ajánlatkéréshez!