Erős napsugárzás esetén a szabadban eltöltött idő veszélyeivel mindenki tisztában van. Azt azonban kevesen tudják, hogy az épületeken belül sem vagyunk teljes biztonságban. Bár az ablakokon nem juthatnak be az UVB sugarak, a kezeletlen felületek az UVA sugarak szűrésére nem képesek. Utóbbiak szintén ártalmasak a szem és a bőr egészségére, a káros hatások ráadásul fokozottan érinthetik a gyermekeket, hiszem immunrendszerük még sokkal érzékenyebb. Előzze meg a bajt, csökkentse a betegségek kialakulásának esélyeit és tegye biztonságosabbá otthonát!

 

Mit kínálunk Önnek?

  • UVA sugarak kiszűrését

  • Segítséget Ön és családja egészségének megőrzéséhez

  • Otthoni megoldást a napérzékenységgel szemben

  • Védelmet bútorai kifakulása ellen

 

UV-sugárzásvédő ablakfóliáinkkal biztonságban tudhatja magát és családját, és a kilátásról sem kell lemondania. Az UV-sugarzás veszélyeiről lakásukban sem szabad megfeledkezniük, az ablakok besötétítése azonban nem jó megoldás, hiszen ez más, mentális problémákat eredményezhet. Fóliáink kimagasló teljesítményüknek köszönhetően képesek az UV-sugarak 99,9%-át kizárni. Használatukat az amerikai Bőrrák Alapítvány, valamint a Brit Bőr Alapítvány is ajánlja, Magyarországon pedig a Szegedi Tudományegyetem által elvégzett vizsgálatokkal igazolták hatékonyságát. A védelem mértékem faktorszámmal határozható meg, mely termékeink esetében 160 faktoros védelmet jelent. A szabvány által megengedett maximális érték azonban a 80 faktor, így fóliáink is ezt az értéket kapták minősítésként. A nap ártalmas hatásai nem érzékelhetőek azonnal, fokozatosan érik szervezetünket, így rongálják szemünket, és növelik a bőrrák kialakulásának esélyét. A beszűrődő sugarak berendezési tárgyaink színében is kárt tehetnek. UV-sugárzásvédő fóliáink használatával azonban mindezen negatív hatások csökkenthetőek, így biztosítják a védelmet Ön és családja, valamint bútorai számára is, hogy nyugodtan beengedhesse a fényt az otthonába.

 

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. A minőség mellett technikai és kereskedelmi támogatásunknak, valamint marketingtevékenységünknek köszönhetően a LLumar a fóliák piacvezető márkája. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar fóliákat a Glass Fóliától!

 

Küldje el fóliázni kívánt ablakfelületeinek képeit!

Tovább az ajánlatkéréshez!