Térelválasztás és stílusos megjelenés egyszerre. Újítsa fel otthonát, valósítsa meg elképzeléseit, zárja ki a kíváncsiskodó tekinteteket a bontási és építkezési munkálatokkal járó bonyodalmak és költségek nélkül. Matt, mintás, vagy épp speciális kialakítással rendelkező fóliáink teljesen új megjelenést kölcsönöznek az üvegfelületeknek, ugyanakkor a visszafogott, letisztult formavilág is elérhető velük. Mindemellett a privát szférák kialakítására is tökéletes megoldást kínálnak úgy, hogy közben a nyitott tér nyújtotta szabadságérzetről sem kell lemondania. Dekor és belátásvédelmi fóliáink több problémára is kreatív választ nyújtanak.
 

Mit kínálunk Önnek?

  • Dekorációs elemet
  • Segítséget egyedi elképzelései megvalósításához
  • Privát szférák könnyű kialakítását
  • Terek stílusos elválasztását
  • Ujjlenyomatmentes üvegfelületeket
  • A zavaró, beáramló fény kizárását
     

Az elsősorban belső felhasználásra kifejlesztett dekor és belátásvédelmi fóliáink számos funkcióval rendelkeznek. Dekorációs elemként felhasználva otthonát, irodáját vagy épp üzlethelyiségét könnyedén és látványosan átalakíthatja, a módosításoknak csupán képzelőereje szab határt. Matt típusainkkal elegánsan oldható meg a belátásvédelem úgy, hogy a nyílt terekről, valamint a fényről sem kell lemondania. Gond nélkül hozhat létre privát szférákat és zárhatja ki a kíváncsiskodó tekinteteket. A fóliák könnyedén felszerelhetőek, és a speciális ragasztóanyagnak, valamint a karcmentesített bevonatnak köszönhetően igen tartósak, ugyanakkor bármikor eltávolíthatóak, ha változtatni szeretne. A színes és matt változatok is könnyen tisztíthatóak, utóbbiakon még az ujjlenyomat sem látszódik meg. Széles választékban elérhető fóliatípusainkat kombinálhatja is, ezzel egyedi megjelenést kölcsönözve az épületeknek. Termékeink mögött kiemelkedő fejlesztői és technikai háttér áll, így bátran alkalmazhatja a belső terek átalakítására, ráadásul az egyéb felújítási munkálatok költségeinek a töredékéért.

 

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. A minőség mellett technikai és kereskedelmi támogatásunknak, valamint marketingtevékenységünknek köszönhetően a LLumar a fóliák piacvezető márkája. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar fóliákat a Glass Fóliától!

 

Küldje el fóliázni kívánt ablakfelületeinek képeit!

Tovább az ajánlatkéréshez!