Nyáron hűtési, télen fűtési költségek. A melegben a hő kint tartásáért, a hidegben viszont a hő bent tartásáért teszünk meg mindent, ezzel igencsak terhelve pénztárcánkat. Az ablakok nagymértékben felelősek a kiadásokért, így korszerűsítésükkel jelentős megtakarítások érhetőek el. Ehhez szerencsére nincs szükség nagyobb munkálatokat jelentő ablakcserére, energiatakarékos fóliánk felszerelésével csökkentheti a klimatizálás és a fűtés költségeit, ráadásul környezete védelme érdekében is sokat tesz.

 

Mit kínálunk Önnek?

  • Energiamegtakarítást és energiatudatosságot
  • Ablakai gyors és költséghatékony korszerűsítését
  • Költségei csökkentését 
  • Egész éves hatékonyságot
  • Környezettudatos háztartást

 

Az épületek energihatékonyságának egyik fő befolyásoló tényezője a szigetelés. A hő 30%-a az üvegeken, ablakokon és ajtókon keresztül áramlik ki és be. Ez nyáron a benti hőmérséklet megemelkedését, és a klíma nagyobb teljesítményen való működtetését eredményezi, míg télen a hő kiengedése ellen kell küzdeni. Mindkét helyzet jelentős anyagi ráfordítással jár. Szigetelő és energiatakarékos ablakfóliáink azonban nyáron kint, míg télen bent tartják a hőt, vagyis egész évben hozzájárulnak a megfelelő hőszabályozáshoz, és ezáltal a kiadások csökkentéséhez. Fóliánk a már meglévő ablakaira is felszerelhetőek, így az ablakcserével járó költségeket is megtakaríthatja . Mindemellett a munkálatokból eredő hulladékkal sem szennyezi a környezetét. Szimpla üveg esetén több, mint 40%-os, de a modernebb, dupla üvegezésnél is 10-25%-os hő átbocsátási javulás érhető el. Termékeink egyaránt használhatóak irodaházak, üzlethelyiségek, vagy magánlakások ablakain, a befektetést minden esetben gyors megtérülés követi. A tökéletes hőszabályozáshoz a kilátásról sem kell lemondania, fóliánk egytől-egyig optikai tisztaságot biztosítanak.

 

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. A minőség mellett technikai és kereskedelmi támogatásunknak, valamint marketingtevékenységünknek köszönhetően a LLumar a fóliák piacvezető márkája. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar fóliákat a Glass Fóliától!

 

Küldje el fóliázni kívánt ablakfelületeinek képeit!

Tovább az ajánlatkéréshez!