A világpiacon elérhető, számos különböző márkájú, méretű és színű autóban közös, hogy mind arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék életünket. Sokak számára munkaeszköz, másoknak egy kényelmes megoldás, amivel a gyerekeket szállítják, és vannak, akiknek emocionális értékkel bír. Közös azonban, hogy mindenki igyekszik maximálisan vigyázni rá, hiszen benne ülve, önmagunkat, családunkat, barátainkat is csak így tudhatjuk biztonságban. Gépjárműfóliáinkkal igyekszünk segíteni abban, hogy az autó minden szerepben tökéletesen funkcionáljon.

 

Mit kínálunk Önnek?

  • Hő- és fényvédelmet
  • Az UV-sugarak kizárását
  • Szilánkmentes törést
  • A karosszéria megóvását

 

Gépjárműfóliánk számos típusban elérhetőek, így minden felmerülő problémára megoldást nyújtanak. A meleg, nyári hónapokban gondot okozhat a könnyen felmelegedő utastér és a vakító napsugárzás, utóbbi ráadásul az év bármely időszakában jelentkezhet. Termékeink használatával a belső hőmérséklet csökkenthető, alacsonyabb lesz a kárpit fakulásának esélye, valamint színezett fóliáinkkal a beszűrődő fény zavaró hatását is elkerülheti. 

A nap azonban nem csupán a szemünket veszélyezteti, a kezeletlen üvegfelületeken az UVA sugarak átszűrődnek, ezzel növelve a bőrrák kockázatát. Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani. Az általunk forgalmazott fóliákat az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány is alkalmasnak találta a megelőzésre, hiszen meggátolják a káros sugarak ájutását az ablakon. Fokozott elővigyázatosság javasolt kisgyermekes családok esetében, hiszen a gyerekek immunrednszere még sokkal gyengébb, így ők még inkább ki vannak téve a napsugárzás veszélyeinek. 

Fóliáink nem csupán a nappal szemben nyújtanak védelmet, hanem törés esetén is. Autóbalesetek gyakran előfordulnak, akár rajtunk kívülálló okokból is. Termékeink használatával azonban tökéletesítheti autója biztonságát,  ezzel a benne ülőknek is védelmet nyújtva. Baleset esetén pusztán a törött üveg szilánkjai is komoly veszélyt jelenthetnek. A szemsérülések és vágások elkerülése érdekében érdemes felszerelni biztonsági fóliáinkat. Bár a törés így is bekövetkezhet, a szilánkok a fóliában maradnak, ezáltal az utasok védve lesznek, többek között a berepülő tárgyaktól is. A biztonsági fólia a tolvajok ellen is hatásos védelmet nyújt. Az átlagos ablakok pár másodpercen belül betörhetőek, így a kocsiból könnyedén eltulajdonítható bármilyen érték. Nem is beszélve arról, ha a támadás úgy történik, hogy utas is van az autóban. Fólia használatával az ilyen helyzetek is elkerülhetőek.

A biztonságos utazás mellett abban is segítünk, hogy autóját egyedivé és stílusossá tegye. Különböző árnyalatú fóliáink mind színstabilak, időtálló karcréteggel rendelkeznek, és a felhólyagosodás, valamint a leválás esélye is kizárt. Belátásvédelmet biztosít, és akár 90%-os ragyogáscsökkentést is lehetővé tesz. Biztonság, védelem és egyedi megjelenés, mindez a piac legkorszerűbb termékei által biztosítva.

 

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. A minőség mellett technikai és kereskedelmi támogatásunknak, valamint marketingtevékenységünknek köszönhetően a LLumar a fóliák piacvezető márkája. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar fóliákat a Glass Fóliától!

 

Küldje el fóliázni kívánt ablakfelületeinek képeit!

Tovább az ajánlatkéréshez!