Tükröző/nem-tükröző ablakfóliák

A komfortos otthon megteremtéséhez nélkülözhetetlenek az ablakok, hiszen biztosítják a kilátást, valamint beengedik a fényt a lakásunkba. Az üvegen beszűrődő napsugaraknak azonban számos káros hatása is van: magas hőmérséklet, veszélyes UV sugárzás, kifakult bútorok. Ezek ellen kínálnak hatékony és pénztárcakímélő védelmet hő- és fényvédő ablakfóliánk. Használatukkal bátran beengedheti a napfényt, nem kell tartania a káros sugaraktól, valamint az energiaköltségeket is csökkenheti. Felejtse el az árnyékolást, élvezze a világos és hűvös szoba előnyeit!

 

Mit kínálunk Önnek?

  • Tükröző és nem-tükröző ablakfóliákat, más megjelenéssel, de egyforma teljesítménnyel
  • Világos és biztonságos tereket a napfény káros sugárzása és hőhatása nélkül
  • Energiaköltségek csökkentését, a komfortérzet növelését
  • Egyszerű és gazdaságos felszerelést
  • Könnyen tisztítható, karcmentesített réteget
  • Optikai tisztaságot és hosszú távú tartósságot
  • Dekorációs elemet

 

Hő- és fényvédő ablakfóliánk elérhetőek tükröző- és nem-tükröző változatban is, az Ön igényeinek, valamint az épület típusának megfelelően. Fóliáink teljesítményét egyedülálló felépítéssel rendelkező alkotóelemek biztosítják. A nap fényét és világosságát úgy engedik be az épületbe, hogy közben kiszűrik a káros hőhatást és a vakító sugarakat, így kellemes hűvöst teremtve a lakásban. A háztartás energiaköltségének akár 30%-át is csökkenthetik a napenergia visszaverésével. Felszerelésük egyszerű és gazdaságos, a síküveg fóliák a már beépített üvegre vagy ablakra is felhelyezhetőek, így nem igényel nagyobb munkálatokat. A piacon elérhető legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegnek köszönhetően üvegeit a megszokott módszerekkel is tisztán tarthatja, nem kell attól félnie, hogy a fólia megsérül. A különleges eljárásnak köszönhetően a fóliák külsejében vagy teljesítményében  az évek során sem jelentkeznek romlás jelei. A CDF ragasztórétegnek köszönhetően egy molekuláris kapcsolat jön létre a fólia és az üveg között, így garantálva a tökéletes optikai tisztaságot és hosszabb élettartamot. Minden filmünk UV szűrő réteggel van ellátva, mely képes a sugarak 99,9%-át kiszűrni, ezáltal a berendezési tárgyak fakulásának veszélye is csökken. Termékeink különböző árnyalatokban is kaphatóak, így minden igénynek megfelelnek.

 

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. A minőség mellett technikai és kereskedelmi támogatásunknak, valamint marketingtevékenységünknek köszönhetően a LLumar a fóliák piacvezető márkája. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar fóliákat a Glass Fóliától!

 

Küldje el fóliázni kívánt ablakfelületeinek képeit!

Tovább az ajánlatkéréshez!